Sport for All

Descriere (sumar, obiective, activități):

„Sport for all” a fost un proiect transnațional realizat de 11 parteneri pentru a îmbunătăți bunăstarea personală și profesională a persoanelor și întreprinderilor, tinerilor și adulților pentru o UE mai tolerantă, competitivă și mai inclusivă.

Proiectată ca o platformă integrată și de bune practici, unde părțile interesate din sectoarele sociale, educaționale, publice, de afaceri s-au întâlnit pentru a dezbate, explora și schimba modalități inovatoare și mai inteligente de a colabora, proiectul au avut un impact politic în Bulgaria, oferind o metodologie durabilă și o colaborare intensă (timp de 2 ani) între partenerii proiectului și părțile interesate din Bulgaria, România, Turcia, Grecia, FYROM, Portugalia, Ungaria, ducând la mai multe sporturi în școli, instituții sociale, familii și întreprinderi și creșterea gradului de conștientizare a voluntariatului sportiv în diverse aspecte și beneficii potențiale.

Proiectul a avut 6 activități de bază structurate în etape de pregătire, implementare și evaluare care au început în 01.01.2016 și a continuat până la 30.06.2017. Peste 3000 de experți și persoane fizice, peste 300 de cluburi sportive membre au participat direct la seminarii transnaționale extrem de interactive, traininguri și mese rotunde. Peste 225 de tineri fără părinți au beneficiat de activitățile de testare a dosarelor sportive, precum și peste 30 de organisme publice, locale și regionale, peste 150 de organizații publice și private active în domeniul tineretului, educației și asistenței sociale, au participat la antrenamente și seminarii interactive.

Project Reference: 567145-EPP-1-2015-2-BG-SPO-SCP

Beneficiar: BULGARSKA SPORTNA FEDERATSIYA ZA DETZA LISHENI OT RODITELSKI GRIZHI

Parteneri:

Partener 1: INNOVAFORM KOZHASZNU NONPROFIT KFT

Partener 2: FUNDAȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU TINERET TIMIȘ

Partener 3: SPORTNO UCHILISHTE G.S.RAKOVSKI

Partener 4: DINAMIK GELISIM DERNEGI

Partener 5: VERITAS – BALCHIK

Partener 6: SVT ALUMNI SKOPJE

Partener 7: IASIS

Partener 8: ABAT BALKANIA

Partener 9: OBSHTINA BALCHIK

Partener 10: MUNICIPIO DE LOUSADA

Domeniul: Sport

Local, județean, național, european, internațional: internațional

Perioada de desfășurare: 01.01.2016-30.06.2017

Locul desfășurării:

Număr participanți:

Buget: 436429.03 EUR

Finanțator: European Commission

Poze, articole de presă, etc. (Anexă)

Link 1