Judgement Day (editia a XI-a) World Cup – Eveniment creat pentru dezvoltarea si promovarea sportivilor practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional, cat si de imagine, care aduce impreuna practicanti de arte martiale din toate stilurile si din toate tarile pentru a concura in Romania, oferind astfel un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact cu un mare impact asupra publicului. Competitia a fost organizata de Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, in colaborare cu Federatia Romana de Freestyle Kickboxing (FRFK) si Clubul Sportiv JISSEN DO, in perioada 21 – 22 Noiembrie 2015, la Sala Lucian Grigorescu (fosta Floreasca) Cupa Mondiala Judgement Day editia a XI-a a adunat la start un numar impresionant de 1280 sportive din 56 de cluburi, reprezentand 6 tari, respectiv Anglia, Bulgaria, Italia, Olanda, Republica Moldova si Romania. 

Apreciind impactul si valoarea impresionanta a competitiei, organizatiile internationale WTKA si WKA au hotarat, in anul 2014, sa transforme Campionatul International JUDGEMENT DAY – Romania intr-unul mondial, devenind astfel Cupa Mondiala Judgement Day. 

Deschiderea oficiala a Cupei Mondiale a debutat cu defilarea cluburilor participante, urmata de un moment de reculegere in memoria victimelor tragicului accident de la Colectiv. In cadrul ceremoniei de deschidere dl. Adrian Dejanu – Presedntele FRFK—a inmanat trofee arbitrilor, cupe si diplome antrenorilor, precum si diplome de recunostinta mai multor personalitati, pentru suportul oferit in dezvoltarea Freestyle Kickboxing in Romania. Din acest peisaj nu putea lipsi Imnul tarii, care a rasunat in  Sala Lucian Grigorescu (fosta Floreasca) in interpretarea maestrului Gheorghe Turda. 

Cupa Mondiala Judgement Day—editia a XI-a s-a desfasurat la urmatoarele discipline: Freestyle Semi, Freestyle Light, Freestyle Kick, Freestyle K1 Light, Freestyle K1, Muay Thai, Nunchaku Fight, Musical Form Open Hand, Musical Form With Weapons, Grappling, Self Defence, Hapkido, Traditional Kata, Kihon si Box. 

Buget realizat 8.312 lei.