Gala festivă de Moș Nicolae pentru copii

Organizatori + Parteneri: Org. Tinerilor Maghiari din Timișoara

Descriere (sumar, obiective, activități): Acest eveniment era o manifestare organizată de către Organizația Tinerilor Maghiari din Timișoara, începând cu anul 1990, avea un caracter caritativ și cultural și ca obiectiv stimularea creativității copiilor precum și îngrijirea limbii maghiare de către cei mai tineri protagoniști ai comunității maghiare. La festival au participat în jur de 250 de copii(3-11ani) și părinții, bunicii lor. Copii participanți trebuiau să trimită către organizația noastră rezolvarea unor sarcini stabilite în funcție de vârsta lor. Ca premiu, cei mici s-au întâlnit cu Moș Nicolae, au vizionat spectacole și au avut ocazia să participe la mai multe concursuri: de desen, de creativitate, de cântare de colinde de crăciun, etc.

Nivelul cultural ridicat al evenimentului era asigurat de un program bogat ce conținea spectacole de dansuri de societate și spectacole pregătite de elevii Liceului Teoretic Bartok Bela.

Toți participanții au fost premiați în cadrul unei serbări festive, iar autorii celor mai bune desene, povestiri și poezii au primit premii speciale.

Domeniul: cultural

Local, județean, național, european, internațional: local

Perioada de desfășurare: 04.12.2011

Suprafața/Sala: sala de spectacole

Număr participanți: –

Poze, articole de presă, etc. (Anexă):