FABRICA DE IDEI

Fundatia Judeteana pentru Tineret Olt in parteneriat cu Asociatia Slatina Buzz au lansat programul „Fabrica de Idei”, o serie de conferințe dedicate tinerilor, in care s-au prezentat poveștile de succes ale unor tineri antreprenori si studenti care au reușit. Sunt tineri care au crezut în ideea lor și care, cu puțin ajutor, au ajuns să o pună în practică. Campania Fabrica de Idei își propune să le arate tinerilor din judetul Olt că se poate. 

Prima ediție a evenimentului „Fabrica de idei” a avut loc în data de 29 martie 2018, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina și s-a bucurat de prezența a peste 90 de tineri din oraș. 

Speakeri au fost cinci tineri profesioniști, pasionați de ceea ce fac, Raluca Chiru – Antreprenor, proprietarul Librăriei Verona, Alexandru Chelaru – Designer, Marius Constantin – Campion European Freestyle Skateboarding și proprietarul Nose & Tail Skateshop, Lidia Dumitru – Communication Wizard și proprietarul MD ommunication, Bogdan Hățiș, CTO/Programator. 

In continuare proiectul a fost derulat in doua importante Colegii din Slatina respectiv “Ion Minulescu” si “Radu Greceanu” si in Caracal la Colegiul “Ionita Asan”.