Cupa Mondiala JUDGEMENT DAY 2019. Federatia Romana de Freestyle Kickboxing (FRFK) impreuna cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) si Clubul Sportiv JISSEN DO, a organizat in perioada 14 – 15 Septembrie 2019, la Sala Apollo din Bucuresti cel mai mare concurs de Freestyle Kickboxing din Romania – Cupa Mondiala Judgement Day editia a XIV-a. In acest an la Cupa Mondiala Judgement Day au participat 54 de cluburi din Romania, Republica Moldova si Bulgaria si peste 395 de sportivi. 

Competitia s-a desfasurat pe 5 suprafete de lupta si un ring, la urmatoarele discipline: freestyle kickboxing, hapkido, K1 light,  kata, muay boran, judo si karate adaptat, sportivii concurand sub semnul fair-play-ului de-a lungul celor 2 zile de concurs, si incantand publicul cu un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact. 

Noutatea acestui an a constat in proba de Judo si Karate adaptat introdusa special pentru sportivi cu sindrom down. Sportivii participanti la aceste probe au obtinut premiul I si au fost premiati cu diplome si medalii imnanate de domnul Ticu PLACINTA – Presedinte FTMB si domnul Silviu LAZAR maestru emerit al sportului – judo. 

Cupa Mondiala JUDGEMENT DAY  a devenit o competitie – eveniment, cu o contributie semnificativa la dezvoltarea si promovarea sportivilor practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional cat si de imagine, care aduce impreuna sportivi din toate stilurile (shotokan, goju ryu, wado ryu, wushu, kickboxing, judo si karate adaptat), creand astfel un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact, cu un mare impact asupra publicului. 

Suma cheltuita: 12.143,35lei