În proprietate: Casa Tineretului. Suprafață utilă totală 2620 mp din care peste 1800 mp destinată desfășurării de activități de și pentru tineret. Acces facil, amplasament însă într-o zonă mai puțin dezvoltată și atractivă a orașului. Teren, suprafață 7762 mp.

Casa Tineretului include:

– sală de spectacole de 420 locuri (modernizată, fiind în prezent cea mai bună sală de spectacole din oraș), cu instalații de lumini, sonorizare și decor. Găzduiește printre cele mai importante evenimente culturale din oraș, precum și diverse activități destinate cu precădere tinerilor (activități educative și științifice, festivaluri, spectacole, reprezentații teatrale, serbări, baluri etc.).

– foaier, 350 mp, loc de desfășurare a numeroase activități proprii, ale asociațiilor membre, ale tinerilor neafiliați sau alte unor instituții de învățământ sau entități publice (bursa locurilor de muncă, lansări de carte, expoziții, ateliere de lucru, reprezentații, Școala Altfel etc.) în alternanță cu sală pentru tenis de masă amenajată tip modular.

– 12 săli în care se desfășoară activități de tineret diverse, proprii, în parteneriat cu terți sau ale asociațiile de tineret membre: educație non-formală prin astronomie, dansuri (moderne, populare, dansuri grecești), karate tradițional, kinetoterapie și educație pentru sănătate, gimnastică, aerobic, cursuri de zbor cu parapanta și aparate ultraușoare, evenimente de socializare pentru tineret, loc de joacă și evenimente pentru copii, repetiții trupe muzică rock, studio de înregistrări, studio foto, ateliere de lucru cu tinerii.

– spații pentru birourile de lucru ale fundației

– spații închiriate către diverse firme de soft, cursuri de calificare și legislație, activități de publicitate și print. Cu toate acestea există și protocoale prin care s-au convenit facilități pentru tinerii: angajarea cu contract de muncă a unor tineri (provenind din asociațiile membre sau tineri în general), suport logistic, suport material, întreținerea unor spații comune etc.

– holuri și 5 grupuri sanitare

De-a lungul timpului au fost realizate activități de întreținere, reparații și modernizări proprii sau împreună cu asociațiile membre sau terți.

Printr-un parteneriat cu Universitatea Valahia din Târgoviște, în schimbul desfășurării de activități ale studenților în incinta Casei Tineretului (inclusiv prin înființarea și funcționarea Clubului Studenților), a fost investită în perioada 2003-2018 suma de aproximativ 1.700.000 lei în reabilitarea și modernizarea unei părți din imobil, incluzând sala de spectacole, foaier, spații pentru activități, acoperiș, instalații electrice și sanitare, sistem de încălzire, utilități, spații situate la subsol, spații de acces curți interioare.