O dată cu apariția contextului cauzat de războiul din Ucraina, FNT a creat demersurile necesare astfel încât tinerii ucraineni ce au decis să rămână în țara noastră să beneficieze de toate oportunitățile necesare pentru a se integra în comunitățile locale.  

Din acest motiv, FNT a deschis în București un centru de tineret, dedicat tinerilor ucraineni și români, în cardul căruia se vor desfășura activități de dezvoltare profesională, personală, precum și activități de petrecere a timpului liber. În vederea susținerii tinerilor ucraineni, centru va organiza cursuri de limbă română, astfel încât aceștia să poată să acceseze un loc de muncă sau să se poată integra în mediul academic. 

 

Pentru buna desfășurare a proiectului, precum și a centrului de tineret lansăm apelul pentru următoarele poziții vacante:

Posturile deschise implică lucrul cu tineri ucraineni și tineri bucureșteni, astfel că reprezintă un avantaj cunoașterea limbii ucrainene. Pentru posturile de Lucrător de tineret român, Lucrător de tineret ucrainean, Profesor de limba română programul de lucru este unul full-time, de 8 ore/zi, 5 zile pe săptămână, on site (București), iar pentru cel de graphic designer programul este part time în regim de muncă remote. Ocuparea posturilor se va face cu un contract determinat, pe o perioadă de 6 luni (durata proiectului), existând posibilitatea încheierii unui nou contract la încheierea celor 6 luni, pentru continuarea activității în cadrul FITT.

Dacă dorești să aplici pentru unul din posturile vacantate, trimite-ne CV-ul și scrisoarea de motivație la adresa de mail [email protected], iar noi te vom contacta pentru un interviu de cunoaștere.