In data de 28.10.2017  la sediul Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti s-a desfasurat a V-a editie a Trofeului FTMB. Ca si la celelalte editii competitia s-a bucurat de o larga participare atat din partea asociatiilor membere FTMB cat si din partea altor asociatii de si pentru tineret din municipiul Bucuresti. 

In acest an, Trofeul FTMB a adunat iubitori si practicanti ai tenisului de masa, sahului – sporturi deja consacrate, cat si la discipline noi cum ar fi: darts si table. 

Trofeul FTMB a inceput cu o demostratie ampla de arte martiale sustinuta de cluburile care isi desfasoara antrenamentele la Centrul pentru Copii si Tineret din cadrul Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti respective: Asociatia Club Kiai – cu demonstratie de Aikido, Asociatia Mihai, Asociatia Angels Down si Asociatia Down Bucuresti – cu demonstratie de Judo Adaptat, Asociatia Club Sportiv Kyokushin Wolf Spirit – cu demonstratie de Karate Kyokushin, Clubul Sportiv Scolar Dinamo – cu demonstratie de Judo, dar si demonstratie de gimnasitica aerobica sportiva sustinuta de fetitele de la Clubul Sportiv Golden Athlets. 

Competitia propriu zisa s-a bucurat de un numar mare de participanti, care au concurat cu fair-play pentru castigarea unui loc pe podium. 

Finalul competitiei a fost incununat de oferirea de diplome si premii acordate castigatorilor si participantilor de catre echipa FTMB. 
Buget realizat 4.993 lei