FII ACTIV, CREATIV, RESPECTĂ-ȚI SEMENII!

Descriere (sumar, obiective, activități): Evenimentul a constat într-un curs de formare în domeniul educației nonformale pentru tineri. Tema abordată a fost teatrul forum, o metodă participativă de combatere a excluziunii sociale și de a rezolva o situație de opresiune.

Formarea tinerilor a fost asigurată de Iuliana Dinu, formator al Fundației Chance for Life București cu o vastă experiență în domeniu. După ce au participat la curs (perioada 30 iulie – 1 august), tinerii au format o trupă de teatru forum care a susținut prima reprezentație la Dârmanești, în cadrul proiectului Tradiție și Inovație în Biblioteca ta!.

După training, Asociația Tineri pentru Europa de Mâine a devenit prima organizație din Dâmbovița care are o trupă de teatru forum. Până în prezent, echipa a susținut mai multe reprezentații, dintre care una în fața ONG-urilor dâmbovițene, în cadrul Târgului ONG-urilor din județul Dâmbovița.

Domeniul: educație non-formală

Local, județean, național, european, internațional: județean

Perioada de desfășurare: 30 iulie – 2 august 2012

Locul desfășurării: Târgoviște și Dărmănești

Număr participanți: 13 tineri, 2 organizatori, 2 formatori

Bugetul total sau contribuția fundației:

· în RON:1200

· echivalentul în USD (1 USD = 3,4240 RON)9:

· echivalentul în EUR (1 EUR = 4,4895 RON)10:

Organizator + Parteneri: FJT Dâmbovița și Asociația Tineri pentru Europa de Mâine, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, Fundației Chance for Life București și Biblioteca, Primăria și Consiliului Local Dărmănești

Finanțator: Primăria Municipiului Târgoviște prin FJT Dâmbovița