Cupa TIN (editia a III-a) – a adus de aceasta data in prim-plan competitia baschet, care s-a desfasurat la Sala Olimpia din Bucuresti, unde 117 sportivi, juniori II si Juniori III, legitimati la 11 cluburi sportive din Bucuresti s-au intrecut pentru ocuparea locurilor pe podium. 

Competitia Cupa TIN a avut ca scop cresterea nivelului de constiinta al adolescentilor privind stilul de viata sanatos, evidentiind importanta activitatii fizice pentru sanatate si starea de bine, incurajarea spiritului de echipa si promovarea tolerantei si a fair play-ului. 

Castigatorii locurilor I, II și III au fost premiati cu diplome, medalii si tricouri personalizate si au primit Cupa TIN potrivit locului pe care s-au clasat. De altfel, tuturor celor care s-au luptat in spiritul unei competitii fair-play, li s-au conferit diplome de clasament. Toate premiile au fost finantate de Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti. 

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, in calitate de organizator, a multumit partenerilor care au ajutat la realizarea acestui eveniment: TIN Management Grup SA, Asociatia Club KIAI, Cubul Sportiv Olimpia Bucuresti si Curierul National. Cupa TIN s-a desfasurat in perioada 09 – 10 mai 2015 cu ocazia Zilei Adolescentului. 
Buget realizat 8.446 lei.