Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) impreuna cu Federatia Romana de Freestyle Kickboxing (FRFK) si Clubul Sportiv JISSEN DO, a organizat in perioada 24 – 25 Noiembrie 2018, la Sala Sporturilor din Targoviste cel mai mare concurs de Freestyle Kickboxing din Romania – Cupa Mondiala Judgement Day editia a XIII-a. In acest an la Cupa Mondiala Judgement Day au participat 61 de cluburi din Romania si din Republica Moldova si peste 650 de sportivi. 
Deschiderea oficiala a Cupei Mondiale Judgement Day a debutat cu defilarea cluburilor. In cadrul ceremoniei de deschidere dl. Adrian Dejanu  Presedintele FRFK a inmanat cupe si diplome cluburilor participante. 
Competitia s-a desfasurat pe 5 suprafete de lupta si un ring, la urmatoarele discipline: freestyle kickboxing, karate traditional, karate full contact, kobudo, nunchaku fight, total kombat si muay thai, sportivii concurand sub semnul fair-play-ului de-a lungul celor 2 zile de concurs, si incantand publicul cu un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact. 
Cupa Mondiala JUDGEMENT DAY  a devenit o competitie – eveniment, cu o contributie semnificativa la dezvoltarea si promovarea sportivilor practicanti de arte martiale, atat la nivel competitional cat si de imagine, care aduce impreuna sportivi din toate stilurile (shotokan, goju ryu, wado ryu, wushu, kempo, kickboxing, MMA, K1), creand astfel un adevarat spectacol al artelor martiale si al sporturilor de contact, cu un mare impact asupra publicului. 
Buget realizat 7.687 lei.