CASA TINERETULUI ROȘIORI DE VEDE, din str. Dunării nr.60, a fost pusă în funcțiune în anul 1986, în proprietatea UTC, formată din: sală căsătorii (34 mp), sală de spectacol (300 locuri), 4 săli pentru cercuri (160 mp), cabinet pentru științe sociale (71 mp), bibliotecă (40 mp), radio club (17 mp), sală gimnastică (54 mp), sală sport (64 mp), 4 birouri (108 mp), 3 depozite (96 mp), bar (15 mp), anexe. În acest imobil se afla, cu titlu gratuit, și sediul Comitetului Orășenesc al UTC Roșiori de Vede, care cuprindea 2 birouri (21 mp).

În prezent, pe lângă pregătirea organizării unui spațiu pentru găzduirea unui after school, clădirea găzduiește:
  • spațiu destinat activităților de suport pentru interpretare artistică/ spectacole
  • sală de fitness pentru tineri, care s-a implicat și în susținerea programului Școala Altfel, prin găzduirea de activități pentru elevi
  • spațiu de recreere pentru tineri (cafe bar, pizza, disco)
  • sala destinată jocurilor de agrement

Spațiul sălii de spectacol a fost închiriat pentru derularea unei activități de comercializare a produselor de mobilier pentru locuințe.

CLUBUL TINERETULUI ZIMNICEA, din str. Primăverii nr.20, a fost pus în funcțiune în anul 1982, în proprietatea U.T.C. Acesta cuprindea: 5 birouri (30 mp), 4 săli cercuri (45 mp), discotecă (85 mp), 3 magazii (24 mp), anexe.

În prezent, clădirea găzduiește loc de joacă pentru copii și de jocuri pentru adolescenți (biliard, tenis de masă) etc.