Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea

Cum am început

Istoric: data înființării, când s-a preluat patrimoniu, ce s-a preluat (cu acuratețe, conform actelor oficiale), descrierea contextului specific (provocări întâmpinate, stadiul patrimoniului, ce activități se desfășurau atunci și au fost preluate etc.).

Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea a luat i-a fost acordată personalitate juridică în baza încheierii pronunțată de Judecătoria Rm.Vâlcea la data de 19.09.1990(dosar 6773/1990).

În luna mai 1993 Fundația a preluat patrimoniul imobliar(după ce a fost nevoită să acționeze în instanță Consiliul de Administrație a Casei Tineretului Vâlcea pentru predarea patrimoniului), respectiv :

– Cladirea Casa de Cultură a Științei și Tehnicii pentru Tineret

– Baza sportivă și de agrement

– Amfiteatru în aer liber

Organizații membre

Ani de activitate

Angajați

CARE ESTE ROLUL NOSTRU

F.J.T. Vâlcea este o structură de utilitate publică, care are ca scop elaborarea, organizarea şi finanţarea de programe specifice pentru tineret, instruirea, educarea şi formarea tineretului în spiritul tradiţiilor umaniste, al valorilor democraţiei şi aspiraţiilor societãţii româneşti. Valorile pe care le promovãm sunt: competenţa, spiritul european, competitivitatea, studiul şi perfecţionarea profesionalã, cultura, tradiţia, spiritul civic, responsabilitatea, socializarea.

În cei 30 de ani de funcționare pe segmentele: culturã, sport, turism, social, civic, umanitar şi economic, F.J.T. Vâlcea, a desfãşurat periodic programe specifice de nivel local, judeţean şi naţional.

Au fost atinse segmentele: culturã, sport, turism, social, civic, umanitar şi economic, F.J.T. Vâlcea, a desfãşurat periodic programe specifice de nivel local, judeţean şi naţional.

FUNDATIA JUDETEANA PENTRU TINERET VALCEA are ca scop elaborarea, organizarea şi finanţarea de programe specifice pentru tineret, instruirea, educarea şi formarea tineretului în spiritul tradiţiilor umaniste, al valorilor democraţiei şi aspiraţiilor societãţii româneşti.

Valorile pe care le promovãm sunt: competenţa, spiritul european, competitivitatea, studiul şi perfecţionarea profesionalã, cultura, tradiţia, spiritul civic, responsabilitatea, socializarea.

Pe parcursul celor peste 20 de ani de existenta am fost alaturi de miscarea pentru tineret si am ajutat generatii de tineri sa se dezvolte in spiritul si traditiile pe care le promovam. Prin programele ce le-am dezvoltat si dezvoltam am dorit crearea unei societati in care tineretul sa fie recunoscut ca factor determinant in dezvoltarea acesteia.

In afara de programele de tineret gandite, finantate si puse in practica de catre fundatia noastra, am reusit sa finantam sau sa fim parteneri si in alte proiecte pentru tineret gandite si puse in practica de catre alte asociatii sau fundatii.

PARTENERII NOȘTRI STRATEGICI

AUTORITĂȚI PUBLICE

MASS-MEDIA

PLANURI DE VIITOR

OPORTUNITĂȚI PENTRU TINERI

Echipa noastră

-

Președinte

Membru

Vicepreședinte

Membru

Secretar

Casa Tineretului

Date de contact

0372 707 633

B-dul Tineretului, nr. 1B, Casa Tineretului 240059 Râmnicu Vâlcea