În anul European al Tineretului, evenimentele dedicate acestora nu lipsesc, motiv pentru care, în perioada 28-29 octombrie, Bruxelles va reuni la Parlamentul European peste 1200 de tineri activiști, în cadrul evenimentului „LevelUp! – Accelerating change”.

Organizatorii au pregătit pentru cele 2 zile de activitate un adevărat bootcamp pentru activiști: un total de 24 de activități practice, la care pot lua parte și care vor asigura dobândirea de competențe în domenii precum:

Advocacy
– Organizare
– Comunicare

Cu atât de multe experiențe și medii diverse, parte a Level Up! programul va include oportunități de a veni împreună pentru a împărtăși, conecta și construi o comunitate. Astfel, vor exista conferințe în plen, unde fiecare dintre cei participanți va avea ocazia de a avea un dialog cu decidenții de la nivel european, precum reprezentanți ai Parlamentului European și ai Comisiei Europene, dar și de a-și împărtăși povești și inspirație individuală.

Mai mult, fiecare seară va fi dedică descoperirii orașului, dar și pentru a interacționa cu ceilalți tineri și pentru a sărbători împreună Anul European al Tineretului!

LevelUp! este un eveniment organizat în cadrul Anului European al Tineretului.

Nu puteam rata un asemenea eveniment, așa că am făcut gașcă mare și am decis să luăm parte la eveniment. Astfel, colegi de la Centru de tineret FNT, Fundația Județeană pentru Tineret Botoșani, Fundația Județeană pentru Tineret Suceava, Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș și-au pregătit bagajele și sunt gata să-și îmbogățească cunoștințele și să revină acasă pentru a pune în practică tot ce au învățat.

Curând revenim cu detalii despre cum a fost experiența noastră, însă până atunci poți să vezi ce am făcut la Bruxelles pe paginile noastre de social media.
.